welkom bij

Het Concept

Uit Daten… Leuke singles, lekker eten
Uit Daten is een nieuw dating concept, waarbij snel daten en uit eten gaan met elkaar gecombineerd worden. Vooralsnog worden de volgende leeftijdscategorieën gehanteerd:
25 – 40,  35 – 50 en 50+. Dit is echter niet altijd het geval. Zo kan er ook een keer een avond voor 30-ers georganiseerd worden of een avond voor expats oid waarbij leeftijd in het midden gelaten wordt. Dit zal er dan expliciet bij vermeld worden.

Een avond Uit Daten begint om half zeven, met een glas prosecco aan de bar. Om 7 uur wordt uitleg gegeven over het Uit Daten concept, waarna je aan tafel gaat.

Er zijn 5 tafels, waaraan steeds 4 – 6 gasten zitten, waarvan de helft man en de helft vrouw. Na elke gang draaien afwisselend de mannen of de vrouwen een tafel door.

Aangezien het Uit Daten diner uit 5 gangen van elk 30 minuten bestaat, heb je aan het eind van het diner op een leuke en ontspannen manier kennis gemaakt met 10 – 15 potentiële matches.

Na afloop van het diner lever je je matchbook -waarin je aangegeven hebt wie je eventueel beter zou willen leren kennen- in, en is er gelegenheid tot naborrelen aan de bar.

De dag na Uit Daten ontvang je een email met de mailadres(sen) van je match(es).

Ook als je niet de Liefde van je leven tegenkomt op een avond Uit Daten is het geen verloren avond geweest. Je bent namelijk wel Leuk en Lekker uit eten geweest.

Een complete avond Uit Daten kost € 49,50. Daarin zijn een welkomstglas prosecco, een 5 gangen diner inclusief koffie of thee toe en natuurlijk de dates inbegrepen.

Bekijk hier de Uit Daten agenda.