welkom bij

FAQ’s

Hoeveel kost een avond Uit Daten?

Een complete avond Uit Daten kost € 49,50.

Wat krijg ik daarvoor?

Een glas prosecco en een culinair 5-gangen diner inclusief koffie/ thee toe.
Maar waar het eigenlijk om gaat: kennismaking met 10 – 15* potentiële matches.

Hoe zit het met de drankjes die ik tijdens het diner nuttig?

Die worden door het restaurant in rekening gebracht.

Hoe zit het met de leeftijdscategorieën?

Voor avonden Uit Daten worden in principe de volgende leeftijdscategorieën gehanteerd:
25 – 40 jaar / 35 – 50 jaar / 50 plus
Het kan zijn dat voor speciale avonden afwijkende categorieën gelden. Zo kan een keer een avond voor 20-ers of 30-ers georganiseerd worden of kan leeftijd in het midden gelaten worden als anders gesegmenteerd wordt. Bijvoorbeeld tijdens een avond voor expats. Dit zal dan expliciet vermeld worden. Over één of twee jaar jonger of ouder wordt over het algemeen niet moeilijk gedaan.

Hoeveel singles ontmoet ik op een avond?

Ideaal gezien zijn er op een avond Uit Daten 15 mannen en 15 vrouwen aanwezig. Bij minder dan 11 aanmeldingen van een of beide sekses wordt een avond geannuleerd. Zodat men (zelfs met onverhoopte uitval van een gast op de dag zelf) nog steeds minimaal 10 potentiële matches heeft*.

Hoe verloopt een avond Uit Daten precies?

Om half 7 wordt men welkom geheten met een glas prosecco aan de bar. Om 7 uur neemt iedereen plaats aan zijn/ haar eerste tafel. Aan elke tafel zitten 4 – 6 mensen, waarvan de helft man en de helft vrouw. Na elke gang draaien afwisselend de mannen of de vrouwen door van tafel. Zodat men aan het eind van de avond 10-15 singles van de andere sekse heeft ontmoet*.

Draaien de mannen en de vrouwen onderling ook door?

Nee, de mannen en de vrouwen zitten onderling (met zijn 2- of 3-en) de hele avond bij elkaar aan tafel.

Kan ik ervoor kiezen met wie ik aan tafel wil zitten?

Als je samen met een vriend(in) komt, mag je aangeven of je juist wel of juist niet met diegene aan tafel wilt zitten. Wij zullen dan proberen daar rekening mee te houden.

Hoe zit het met het diner?

Tijdens een avond Uit Daten krijg je een culinair 5-gangen verrassingsdiner geserveerd, bestaande uit brood met dips en een amuse vooraf, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en koffie of thee met friandises na.

Wordt er rekening gehouden met speciale eetwensen?

Jazeker. Om te beginnen wordt op een avond Uit Daten nooit varkensvlees geserveerd. Verder kan men aangeven of men wel of geen vlees/ vis eet en overige speciale eetwensen invullen. Daar wordt dan rekening mee gehouden.

Hoe gaat het matchen in zijn werk?

Aan het begin van de avond krijgt iedereen een matchbook: een lijstje met de potentiële matches van die avond. Daarop kan je aangeven of je iemand beter zou willen leren kennen. Er is sprake van een match als zowel jij als de ander aangegeven hebben elkaar wel beter te willen leren kennen. De dag na Uit Daten ontvang je een email met de naam(en) en mailadres(sen) van jouw matches. Het is dan aan jullie zelf om contact met elkaar op te nemen.

Wat als ik vlak voor Uit Daten iemand heb ontmoet of om een andere reden wil cancellen?

Deelnemers kunnen zich tot 10 dagen (maar uiteraard het liefst zo snel mogelijk!) voor de geplande datum kosteloos afmelden. Daarna is cancellen i.v.m. inplanning en inkopen helaas niet meer mogelijk en zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden. In dat geval mag men men uiteraard wel iemand anders in zijn of haar plaats laten komen. Graag zelfs! Natuurlijk wel iemand van hetzelfde geslacht en in de juiste leeftijdscategorie. Geef tijdig naam, leeftijd en e-mailadres van de vervang(st)er door via: aanmelden@uitdaten.com.

Wat als zich onvoldoende mensen aanmelden voor een avond Uit Daten?

Uit Daten is van mening dat gasten op een avond minimaal 10 potentiële matches zouden moeten hebben. Omdat er door onvoorziene omstandigheden altijd iemand last minute uit kan vallen moet er sprake zijn van minstens 11 mannelijke en 11 vrouwelijke aanmeldingen. Als dat aantal niet bereikt wordt, behoudt Uit Daten zich het recht voor de avond Uit Daten te cancellen. In dat geval krijgen deelnemers die zich al wel aangemeld hadden minimaal 48 uur voor de geplande avond Uit Daten per email bericht daarover. Zij kunnen dan kiezen of zij hun geld terug willen of een andere avond Uit Daten willen.

Kan ik een avond Uit Daten cadeau doen aan iemand?

Ja, dat kan. Voor € 49,50 krijg je een Uit Daten voucher die je cadeau kan geven. Eventueel sturen wij hem direct naar de ontvanger op, met persoonlijke tekst erbij. De ontvanger van de voucher mag zelf bepalen wanneer hij/zij hem wil gebruiken. Stuur voor meer informatie over een Uit Daten cadeau voucher een email naar: Info@UitDaten.com

Ik heb een kortingscode of bon. Hoe gebruik ik die?

Het kan zijn dat je over een kortingscode of bon beschikt. Heb je een kortingscode, voer die dan bij de online aanmelding in in het vakje van de opmerkingen. Je mag de aan jou verstrekte korting dan aftrekken van de € 49,50 die een avond Uit Daten normaalgesproken kost. Beschik je over een kortingsbon uit de Postcodeloterij Voordeelagenda, vermeld dat dan ook bij de opmerkingen van het online aanmeldingsformulier. Maak alsjeblieft wel het volledige bedrag over. Na inlevering van de bon tijdens de avond Uit Daten krijg je de € 7,50 korting teruggestort. Het is niet mogelijk om meerdere kortingsacties en/ of bonnen in combinatie te gebruiken.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar: Info@UitDaten.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

* Helaas kunnen wij het aantal in verband met onvoorziene uitval niet garanderen.